Látvány-Disznóvágás

 

Szeretnétek részt venni egy disznó feldolgozásában?
Vegánoknak nem ajánlott ;)

 

Miért ajánljuk nektek?

 

Remek csapatépítő ötlet! Közös munkával a nyers disznóból kész hústermékeket tudtok előállítani; segíthettek a frissen levágott disznó feldolgozásában. A program reggel kezdődik és estig tart, mialatt szeszes italok járulnak hozzá a munkabíráshoz. 

Nem szívesen nyúltok hozzá a nyers disznóhoz, esetleg csak a feldolgozás menete érdekel?

Akkor egy sör mellett szemlélhetitek meg a teljes folyamatot, amíg mi elvégezzük a disznó feldolgozását. Senkit sem kötelezünk, hogy részt vegyen a disznóvágáson, ezért van arra is lehetőség, hogy pár méteres távolságból végigkövessétek a feldolgozás teljes menetét. Közben mindent elmagyarázunk, és természetesen a hangulatot is biztosítjuk!

A program menete

6:40-kor gyülekező (indító: házi pálinka), 7:00-ra érkezik meg a leszúrt disznó.

Ezután pörzsölés, mosás, darabolás következik.

Reggeli: hagymás vér, resztelt máj

További feldolgozás

Ebéd: húsleves, frissen sült és töltött káposzta

Kolbásztöltés, töpörtyűsütés

Vacsora: hurka, kolbász friss savanyúval

17:00-kor vége a programnak

 

 

Az egész napos fárasztó program után szeretnétek megpihenni?

 

Panziónk képes 17 ember befogadására, akár több napra is megszállhattok. Szeretettel fogadunk benneteket, és izgatottan várjuk a mielőbbi találkozást! Egy egész napon át tartó disznóvágás után arra is van lehetőségetek, hogy tovább szórakozzatok, nálunk szálljatok meg éjszakára, és kipihenjétek a fáradalmakat. Erre kínál tökéletes megoldást panziónk.

 

Napközben korlátlan italfogyasztás a pincészet boraiból és házi pálinkáiból.

 

Teljes napos program

Létszám: 10-60 fő

Ár: 26.000 Ft/fő (36.000Ft helyett)

 

Képek

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image